Att “inte” dricka på jobb

Att “inte” dricka på jobb

Som sagt, min plan med att inte dricka så mycket men fortfarande vara mitt i festen gick sådär. Jag hade en bra inkomst med nya pengar varje tors, fre, lör. Och vad gör man när man stått mitt i festen i några timmar, sålt som fan och är uppe i högvarv. Jo man går och tar sig en öl. En öl blir 2 och sen e det tjohoo….

Efter ett tag så insåg man att om jag börjar ca 2 timmar innan jag stänger med att ta mig en stänkare då behöver jag inte ösa på som fan efter att man har slutat. Så visst, en drink kl 12 till mig själv och sen blev det väll en 3-4st… gratis e gott samt att det blev ju fan så mycket roligare att jobba. Efter ett tag så lärde man känna folket som jobba överallt och nu visste jag vem man skulle gå till för att få bra priser/starka drinkar. Jag brydde iofs mig inte om jag fick rabbat el inte (jag kunde betala för mig) men många andra gjorde så det blev att man leta upp rätt bartender.

Courtesy of Bartender.com
Courtesy of Bartender.com