Tale of a Bartender – Intro

Välkommen, jag gör nu om denna bloggen till Svenska. Förlåt alla som läst den på engelska men jag kan inte skriva lika fritt på just engelska. Kommer dock installera en plugin som gör det lätt att översätta, det kan dock bli några missförstånd som jag inte kan råda bot på.

För er som aldrig varit här förut, Tale of a Bartender är historien om mitt liv som Bartender och det gick till att komma dit. Jag hoppas ni ska få en rolig läsning.

Jag har ändrat på namn och vissa platser för att skydda vissa personer ifrån exponering. Mitt eget namn är Alex och jag är ifrån Sverige. Med det sagt så var rättstavning aldrig mitt starkaste ämne så förlåt mig för alla grammatiska misstag.

Jag är varken en erfaren bloggare utan jag skriver ifrån hjärtat. Lämna gärna synpunkter eller förslag och använd gärna det ni läser här på era egna bloggar/hemsidor etc, men var snälla och lämna en länk tillbaka till min sida om ni gör så.

En sista sak, allt jag skriver är sant, i alla fall enligt mitt eget synsätt, om jag av misstag skulle göra bort någon i dessa texter som det är inte är menat så för all del säg till.

Hoppas ni får en skrattretande och spännande läsning.