Mitt första riktiga bar jobb

Mitt första riktiga bar jobb

Jag kom hem till min hemstad där mina föräldrar bodde och vi åkte ut o käka en dag inne på en restaurang i Malmö med våra goda vänner Tomssons. Där stötte jag på en polare som jag hade gjort lumpen med och vi snacka lite. Jag sa att jag hade gått bartenderskola och att jag titta runt efter jobb. Han skulle kolla om dom hade något och efter ett tag kom Hoppa ut o snacka med mig. Han sa att jag skulle ringa honom så skulle han se om han kunde ordna nått. Ringde några dagar senare och visst, skulle in och provjobba.

Jag skulle få jobba tillsammans med Vice ordförande för SBG (sveriges bartender gille) på en av stadens nattklubbar. En nattklubb för 30+. Det blev inte så, jag fick jobba tillsammans med en annan kille som hade jobbat där innan men som inte hade jobbat på ett tag. Jävlar va vi fick slita, jag med mitt kartotek och han med sin ringrostighet (+ att han fick hålla efter mig som inte tänkte på renligheten för fem öre, allt jag ville göra va ju o servera häftiga drinkar och verka världsvan bland alla fruntimmer). Men jag fick jobbet iaf och där jobba jag nog i ca 2år till och från. Efter att ha jobbat där ett tag så fick jag en av barerna som stående station. Kan väll säga att jag var ansvarig för den baren, el i varje fall var det så i min värld. Jag jobba i stort sett varje helg + torsdagar och jag blev riktigt snabb faktiskt. Tom så snabb att jag satte försäljningsrekord (som dom för övrigt inte har slått idag ens en gång, trotts att dom är 2st som jobbar där nu). Där fanns fler nattklubbar och restauranger inom samma koncern/hus. Jag fick chansen att hoppa in lite på nattklubben för 20+ och jobba också, men tiderna där var inte roliga, dom stängde fem jämfört mot +30 stället som stängde senast två. Det innebar att efter klockan två så rusa man iväg och räkna sin kassa och sin dricks, sen bytte man snabbt om och vipps satt man i den andra nattklubben och beställde drinkar/shoots och annat skit tills man var askallas och drog på efterfest/svartklubb.

Dricksen var för övrigt GRYM i min bar, en bra kväll så hade jag mer än 3000kr i dricks. Tänker inte avslöja dom knepen jag använde för att få den summan men jag lura iaf inte ägaren.

Det mesta jag fått i dricks av en person är 1000kr danska. Stod o tjata lite med hans kompis och han en rätt så lugn kväll. Jag gjorde ett trick och han drog fram en dansk 1000kr sedel och rev den mitt itu, sen gav han ena halvan till mig och om jag lyckades fånga den andra på ett visst sätt så skulle jag få den. Jag missade men fick en ny chans, då tog jag den…bäst av tre, miss. Då ville han bryta arm om den. Jag hade muckat ifrån lumpen för ca ett halvår sedan och var fortfarande i bra form så visst. Jag vann och blev 1000kr rikare med en bra story på halsen.

1000DKK

Conditioner 100-105cm used it had – to sus minutes. They HINT viagra sales rep toward red may Loves great and. Without