Slår du yxan i båten får du ro som fan

Att jobba på en nattklubb som ägs av turkiska maffian har sina fördelar.

Man har defenitivt fri entré och kan gå före i köer lite hur som helst. Efter ett tag blir man “kändis” och man får ganska bra erbjudanden. Köra utan hjälm var inget problem, om och när polisen stoppa en så kände dom igen en rätt så snabbt och då var det bara till att köra vidare.

Jag och en annan kille festa rätt så hårt en kväll och somna tillsammans med två brudar nere på stranden. Vakna några timmar senare och bestämmde oss för att det var dags för frukost på det 4-5 stjärniga hotellet som låg vid Cleopatra Beach. Vi var fortfarande fulla och glada i hågen så vi vandra till hotel receptionen, hon kände igen oss ifrån nattklubben och visst kunde vi få frukost.
Som sagt, vi var fortfarande på partaj humör och helt plötsligt så hade vi satt igång ett matkrig utav sällan skådat slag. Det som trigga oss mest var nog att se minerna på alla pensionärerna och dom kunde inte förstå varför ingen stoppa oss. Efter ett tag bestämde jag mig för att gå tillbaka till lägenheten (jag hade flyttat in på ett annat ställe med 3 andra grabbar ifrån nattklubben, ovanför oss bodde fyra tjejer som också jobbade på samma ställe) och Tens (min kompis som jobba som servitör) besluta sig för att sova en stund till på stranden.

Jag somna på min säng som egentligen var soffan i vardagsrummet och ungefär en halvtimme senare så stappla Tens in, han skrek och han slängde skor efter mig. Det ska också vara sagt att Tens var ca 15 år äldre än mig, fullt tatuerad med lång hårdrockar frilla, ja han såg väll mer el mindre ut som stereotypen av en småstadsgangster i Tokholm. Jag blev mest förvånad och ducka ifrån skorna och försökte fråga va fan det va pågån?

Han berätta att när han hade legat på stranden och sovit så hade en av killarna ifrån hotellet kommit fram till honom och bett honom betala för frukosten, skadorna vi åstakommit, en pensionärs blus hade fått ett löskokt ägg på sig så den behövde tvättas och för stolarna som vi hade sovit på inatt. Tydligen så hade Tens inte haft några pengar på sig så hotellet bestämde sig för att ringa våran chef på nattklubben och berätta att Tens va skyldiga dom pengar (dom nämnde inte mig) så Tens hade ju fått en utskällning utav sällan skådat slag och blivit “ombedd” att komma in och jobba eftersom någon var sjuk.

Jag kunde inte sluta skratta, en 35 åring som såg ut som någon hade snott hans godis när han var en liten baby. Dom andra två grabbarna kom in och fråga vad det var som pågång, Tens berätta och dom hade en skrattfest dom också.

Been everything? Skin. 2 looking subscriptions face the.

One thought on “Slår du yxan i båten får du ro som fan

Comments are closed.